Régi projektek újra célkeresztben

Régi projektek újra célkeresztben

Számos olyan projekttel rendelkezünk melyet sajnos a Trainz gyermekbetegségei miatt nem tudtunk befejezni, azonban ezeket többnyire már kinőtte. Csapatunk úgy döntött, hogy pár projektjét szándékozik kiadni a jövőben. Az egyik ilyen fő projekt az FVV Bengáli villamos sorozat.

Nem csak a képen látható CSM4-el, hanem az egyirányú CSM2-vel is készülünk 🙂 Egyelőre Miskolci van tervben, de amennyiben van rá igény készülhet Budapesti, Debreceni és Szegedi festéssel is.

Kiadási időpontot ne kérdezzetek, sajnos a belső, a vezetőállás, a forgóvázak animálása és szkriptelése nem kis és nem rövid és nem is könnyű feladat 🙁

Kizárólag Trainz 2019 vagy nagyobb verzióra tervezzük kiadni, erre pedig a nyomós indokunk hogy nem kívánunk már elavult verziókhoz modelleket kiadni. Hogy miért? A visszafelé történő kompatibilitás problematikája miatt, mely rengeteg további plusz melóval és bugfixel járna amire nincs kapacitásunk.

Modell: Éles Attila

Textúra, animációk, szkript: Angyal Gábor

Távlati terveink között szerepel egy Villamosvasúti felsővezeték rendszer kifejlesztése, oszlopokkal, vezetékekkel, kötőelemekkel illetve villamosvasúti jelzőtáblák csomagja a régi és a jelenlegi utasításnak megfelelő jelzési rendszerekkel, valamint holdfényjelzők, villamos fényjelzők is.

Járművek tekintetében a LÁEV modellek vérfrissítése, újratextúrázása és új verziójra történő felfrissítése fog majd megtörténni.

Angyal Gábor

Borsod Modelling Works alapító

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .